2016. január 27., szerda

Gólyahét

Gólyahét

Az idei évben több program várta a jövendő 9. évfolyamosokat. A programok szervezője a 10.C osztály volt. 2015 októberében került megrendezésre, pontosan október 12-től 16-ig.

A 9. évfolyam összes osztálya húzott egy mesét, amelyből egy kiválasztott karakternek be kellett öltözni és egy zeneszámot, amelyre az utolsó napon egy rövid koreográfiát kellett előadniuk.


Az első napon sor került a beöltözésre, ami osztályonként más-más témát jelentett. A gólyák a tornateremben vonultak körbe beöltözve, a jelmezeiket pontozták és ezután letették a gólyaesküt. A témák,amelyek szerint a 9. évfolyam beöltözött a következőek voltak: Hófehérke, Ali baba és a 40 rabló, A dzsungel könyve, A hupikék törpikék, és volt olyan osztály is, akiknek pizsamát kellett felvenniük.


A gólyahét második napján a kilencedikeseknek meg kellett mutatniuk a táncukat, amelyet a kihúzott számra alapozva találtak ki.

Az utolsó és egyben harmadik napon a gólyáknak egy vetélkedőt találtak ki. Többféle versenyszám is volt, mint például karaoke, palacsintaevő verseny vagy rövid előadást kellett kitalálni pár eszközzel. A gólyahét végét az eredményhirdetés zárta. Az öt osztály pontszámai alapján döntötték el, hogy ki lett a nyertes.

Az öt osztály pontszámai a következők voltak:
    ·       9.A: 64 pont
    ·       9.B: 58 pont
    ·       9.C: 38 pont
    ·       9.D: 64 pont
    ·       9.E: 54 pont

A nyertesek jutalma, hogy a leendő 9. évfolyamnak állíthat össze különböző furfangos feladatokat jövőre, kap két tortát, és megkapják a gólyát . Az idei gólyahetet a 10.C osztály szervezte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése